ΣΥΡΙΖΑ για Πάτση: Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του

Array

Τη στιγμή που η κοινωνία βράζει με τα έργα και τις ημέρες του κ. Πάτση, που εν γνώσει του κ. Μητσοτάκη έβγαζε στο σφυρί τα σπίτια του κόσμου και ροκάνιζε το δημόσιο χρήμα με απευθείας αναθέσεις, ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι μπορεί να ξεφύγει και να εκτρέψει την συζήτηση” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

Ενώ δεν έβγαλε τσιμουδιά στο υπουργικό συμβούλιο για τον κ. Πάτση που κάλυπτε, επιβεβαιώνοντας ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του, κατέφυγε ξανά σε χυδαιολογίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Το επαναλαμβάνουμε λοιπόν μιας και η πολιτική απελπισία του κ. Μητσοτάκη τον οδηγεί στο να κάνει πως δεν καταλαβαίνει: Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι η κομματική ταυτότητα του παιδοβιαστή του Κολωνού από μόνη της δεν σημαίνει κάτι. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι μην υπάρξει απόπειρα συγκάλυψης όπως συνέβη στην υπόθεση Λιγνάδη.

Όσο για το «μέρισμα ανάπτυξης» που με θράσος είπε πως επιστρέφει στην κοινωνία, το μόνο που επιστρέφει ο κ. Μητσοτάκης είναι υπερέσοδα από τις τσέπες των πολιτών μέσω του ΦΠΑ στις τσέπες των ημετέρων της ΔΕΗ, των παροχών και του καρτέλ που έχει δισεκατομμύρια υπερκέρδη από την αισχροκέρδεια σε όλη την αγορά“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος