Στην Εισαγγελία η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας

Στην Εισαγγελία διαβιβάστηκε από την Ασφάλεια η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, στην οποία περιλαμβάνεται και το πόρισμα των ιατροδικαστών που φέρεται να δείχνει ότι τα δύο αδελφάκια από την Πάτρα δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια αλλά είχαν έναν ασφυκτικό θάνατο.

Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου οι οποίοι είχαν άλλωστε όλο αυτό το διάστημα την εποπτεία, πήραν στα χέρια τους τη δικογραφία στην οποία περιλαμβάνονται εκτός από τις μαρτυρικές καταθέσεις και το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα που μιλά για ασφυκτικό θάνατο της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, αποκλείοντας τα παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οι δύο εισαγγελείς αναμένεται να καλέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου ένα ή περισσότερα πρόσωπα , για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων .

Δικαστικές πηγές εκτιμούν πως, η μητέρα των παιδιών που είναι ήδη προφυλακισμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, πιθανότατα να βρεθεί αντιμέτωπη εκ νέου με τη δικαιοσύνη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η προφυλακισμένη μητέρα των παδιών, η οποία είναι ήδη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, θα βρεθεί, και πάλι στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης, με την κλήση της, με την κλήση της ως ύποπτη τέλεσης νέας αξιόποινης πράξης που θα αφορά το θάνατο των άλλων δύο παιδιών της.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος