Σέρρες: Επαναλειτουργεί από σήμερα το σχολείο όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος

Array

Σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, μια ακριβώς εβδομάδα μετα την φονική έκρηξη που στοίχισε την ζωή στον 11χρονο Βασίλη επαναλειτούργησε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Για μαθητές με πρόσωπα θλιμμένα και γονείς προβληματισμένους κι ανήσυχους  έκανε λόγο ο ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, Βασίλης Αναστασιάδης.

Συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σερρών πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες τεχνικές εργασίες στο σχολείο. Τοποθετήθηκαν κλιματιστικά, ενώ τα μαθήματα γίνονται παρουσία ψυχολόγου. Το πρώτο μάθημα είναι αφιερωμένο στη διαχείριση της απώλειας μαθητή και του σοκ του θανάτου.

Την ίδια ώρα γραπτό αίτημα για αναζήτηση συμπληρωματικών στοιχείων στο πλαίσιο της προανάκρισης για το θάνατο του αδικοχαμένου Βασίλη στην αυλή του σχολείου του, κατέθεσε σήμερα το πρωί στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών ο πληρεξούσιος Δικηγόρος της οικογένειας του 11χρονου, Δημήτρης Γκολέμης.

Ρεπορτάζ ΕΡΤ Σερρών: Βασίλης Αναστασιάδης

Σχετικό Άρθρο: Σέρρες: Σε βαρύ κλίμα και με ψυχολόγους η επαναλειτουργία του 9ου δημοτικού – Οικογένεια 11χρονου: Το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος