Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης – Ελλιπή τα στοιχεία εναντίον της, λέει ο δικηγόρος της

Array

Mε σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης, μετά την τετράωρη κατάθεσή της. Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της 37χρονης γυναίκας, Απόστολος Λύτρας, έκανε λόγο για ελλιπή στοιχεία εναντίον της.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «μετά από μια πολύωρη διαδικασία διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση της κατηγορουμένης μητέρας της 12χρονης. Πραγματικά με θλίβει το γεγονός ότι στα τόσα χρόνια που κάνω δικηγορία πρώτη φορά βλέπω μια ελλιπέστατη δικογραφία όσον αφορά τη μητέρα, με ελάχιστα στοιχεία».

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, που επίσης εκπροσωπεί τη μητέρα, σημείωσε ότι «η εντολέας μας υποστήριξε ότι είναι αθώα, ότι δεν ήξερε τίποτα όλο αυτό το διάστημα. Πρόσθεσε ότι οι καταθέσεις του παιδιού και της μητέρας συμπίπτουν απόλυτα. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Άννας Βλαχοπαναγιώτη, αν έδωσε εξηγήσεις για την καταβολή χρηματικών ποσών από τον 53χρονο στον λογαριασμό της, η κ. Ταραχοπούλου είπε ότι δεν υπάρχει καταβολή οποιουδήποτε ποσού από τον 53χρονο ενώ πρόσθεσε ότι αυτός που έκανε αυτές τις καταθέσεις 25,25 και 20 ευρώ είναι με το ονοματεπώνυμό του και δεν έχε συλληφθεί.

Η μητέρα του κοριτσιού αντιμετωπίζει τη βαρύτατη κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Στο πλευρό της βρέθηκαν σήμερα τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της και η θεία των παιδιών. Στις καταθέσεις τους νωρίτερα η μεγαλύτερη κόρη και η θεία φέρονται να είπαν ότι η μητέρα δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία.

Σημειώνεται ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα που γίνεται μετά την εντολή του κ. Βουρλιώτη, του επικεφαλής της Αρχής Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ηλία Μίχου και της 37χρονης.

Εν τω μεταξύ, προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης. Νέα εντάλματα και συλλήψεις αναμένονται τις επόμενες ώρες και ημέρες. Οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν άτομα που έχουν συναντηθεί με την ανήλικη, ή επικοινωνούσαν με το προφίλ της στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι συλλήψεις.

Σχετικό Άρθρο: Κολωνός-Υπόθεση 12χρονης: Στην ανακρίτρια η μητέρα – Στο πλευρό της τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος