Νέα κατάθεση της 12χρονης: Έδωσε στοιχεία για οίκο ανοχής που την πήγαινε ο 53χρονος

Array

Τρίτη κατά σειρά κατάθεση έδωσε σήμερα η 12χρονη παρουσία παιδοψυχολόγου. To ανήλικο κορίτσι φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ο Ηλίας Μίχος την οδηγούσε και σε οίκο ανοχής. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι μετά από σεξουαλική επαφή με τον ίδιο, είχε σεξουαλικές επαφές και με άλλα άτομα.

Η ίδια φέρεται να είπε ότι πήγαινε στον συγκεκριμένο χώρο με τον βασικό κατηγορούμενο. Ο 53χρονος, όπως ανέφερε, της είχε πει την πρώτη φορά ότι θα πηγαίνει στο συγκεκριμένο χώρο και θα κάνει κάτι με άντρες. Σε άλλο σημείο το παιδί καταθέτει ότι έπαιρνε χρήματα της τάξης των 20 και 25 ευρώ για να στέλνει φωτογραφίες, χωρίς να φοράει ρούχα, στους παιδεραστές και τους επίδοξους βιαστές της.

Το κορίτσι είπε ακόμα, μεταξύ άλλων, ότι η μητέρα του δεν είχε καταλάβει κάτι, όπως κατάλαβε η θεία του γιατί ήξερε ότι ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό.

Ρωτήθηκε και για τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της ενώ ήταν κατηγορηματική ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Μίχος. Σύμφωνα με την κατάθεση ο 53χρονος της είχε πει την πρώτη φορά να δει που βάζει την κάρτα η μητέρα της ενώ, όπως είπε, του την έδινε η ίδια καμιά φορά και της την επέστρεφε μετά από 1-2 ημέρες.

Σχετικό Άρθρο: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης – Ελλιπή τα στοιχεία εναντίον της, λέει ο δικηγόρος της

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος