Κολωνός – υπόθεση 12χρονης: Πήραν προθεσμία για την Τετάρτη οι τρεις συλληφθέντες – Τι ισχυρίστηκαν

Πήραν προθεσμία για Τετάρτη 19/10 οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι δυο πρώτοι είχαν συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής και το βράδυ του Σαββάτου αντίστοιχα οδηγήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο στον ανακριτή υπηρεσίας, που όμως δεν είχε τη δικογραφία ώστε να τη δώσει στους συνηγόρους τους, να ενημερωθούν επί αυτής και να ετοιμάσουν την απολογία τους, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα και πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας για πρώτη φορά σήμερα.

Ειδικά για τον 33χρονο, ανύπαντρο και υπάλληλο φαρμακαποθήκης, από την Αγία Βαρβάρα, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα υπάρχει ο ισχυρισμός για πρόβλημα διανοητικό, οπότε εξετάστηκε από γιατρό και αναμένεται γνωμάτευση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ισχυρίζεται ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις ενώ η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων ενώ προσθέτει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Και ο 34χρονος ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Ο 36χρονος είναι διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Υγείας ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Θα απολογηθούν και οι τρεις την Τετάρτη και επιστρέφουν για κράτηση στη ΓΑΔΑ.

Στηρίζει την 37χρονη η οικογένεια

Στα δικαστήρια της Ευέλπιδων αναμένεται η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Η 37χρονη αντιμετωπίζει τη βαρύτατη κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, ωστόσο η ίδια αρνείται οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια.

Στο πλευρό της βρίσκονται τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της και η θεία των παιδιών και ήδη κατέθεσαν η κόρη και η θεία οι οποίες φέρεται να είπαν ότι η μητέρα δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία.

Η 37χρονη αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες που την βαρύνουν, υποστηρίζοντας ότι με διάφορα περιστατικά και αφορμές, ο Ηλίας Μίχος, είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας και τη δικής της. Επίσης, θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει και τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον Ηλία Μίχο. Ο λόγος για κάποια ποσά που όπως υποστηρίζει η πλευρά της 37χρονης είναι της τάξης των 300 ευρώ που τα δικαιολογεί η μητέρα ως οικονομική βοήθεια του 53χρονου στην οικογένεια, όπως έκανε και άλλες φορές και δίνοντας εργασία στην ίδια αλλά και δίνοντάς της κάποια μικροποσά.

Σημειώνεται ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα που γίνεται μετά την εντολή του κ. Βουρλιώτη, του επικεφαλής της Αρχής Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ηλία Μίχου και της 37χρονης.

Ρεπορτάζ Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος