Την αλληλεγγύη του στον λαό και την κυβέρνηση του Μεξικού και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου καταστροφικού σεισμού, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών.
Με αναρτήσεις του στο Twitter στην ελληνική, την αγγλική και την ισπανική γλώσσα, το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει: «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό και την κυβέρνηση του Μεξικού και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού».
https://twitter.com/GreeceMFA/status/910489564443226113
Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη του στην εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα του Μεξικού, εκφράζει το τμήμα Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ προς την ΚΕ του ΚΚ Μεξικού, επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης του Μεξικού για την έλλειψη αντισεισμικής προστασίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος