ΚΙΝΑΛ: Στις συμμαχίες στρέφεται το ενδιαφέρον για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής – Σήμερα η ανακοίνωση του Α. Λοβέρδου

Το ενδιαφέρον στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, τίς επόμενες ημέρες, στρέφεται και στις επιλογές στήριξης των συνυποψηφίων του πρώτου γύρου της Κυριακής, 5/12.

Σήμερα Τρίτη αναμένεται η ανακοίνωση του Α. Λοβέρδου μετά από σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες ενώ  οι  κύριοι, Παύλος Χρηστίδης, Χάρης Καστανίδης, και Παύλος Γερουλάνος, για την ώρα, δεν έχουν εκφραστεί υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.

Η συμμετοχή στον α΄ γύρο  έφτασε τις 270. 000 προκαλώντας ικανοποίηση μεταξύ των στελεχών. Ωστόσο παραμένει το ερώτημα ποια θα είναι αυτή και στον δεύτερο γύρο. Και οι δύο μονομάχοι στρέφουν τα βλέμματα στη 12η Δεκεμβρίου.

Ο νικητής της περασμένης Κυριακής Νίκος Ανδρουλάκης με προβάδισμα 10 μονάδων,  δεσμεύτηκε για ανανέωση ενότητα και πολιτική αυτονομία της παράταξης , ενώ ο συνυποψήφιος του, Γιώργος Παπανδρέου που συγκέντρωσε το 27,79% των ψήφων στις δηλώσεις του, τόνισε  ότι προχωρά με αισιοδοξία και την ερχομένη Κυριακή, αποφασίζεται από τους εκλογείς, η πορεία και το μέλλον της παράταξης.

Η ΕΡΤ με επιστολές της στους δύο  υποψήφιους  δήλωσε την ετοιμότητα και τη διαθεσιμότητα να διοργανώσει νέα τηλεαναμέτρηση, είτε την προσεχή Τετάρτη, είτε την προσεχή Πέμπτη, είτε ακόμη και την Παρασκευή.

Θετική ήταν η αντίδραση του κ. Ανδρουλάκη που τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει αυτή η συζήτηση διότι ο κόσμος θέλει δεσμεύσεις. Είναι προφανές  υπογράμμισε, ότι πρέπει να γίνει δημόσιος διάλογος, απλά θα γίνει με τρόπο θεσμικό, με κριτήρια και συμφωνία μεταξύ των δύο συνυποψηφίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος