Α. Λοβέρδος: Αύριο θα ανακοινώσει τη στήριξη του στον υποψήφιο του β΄ γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα ανακοινώσει έως αύριο Τρίτη, τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής που θα στηρίξει στον β΄γύρο των εκλογών.

Χθες ο κ. Λοβέρδος  έμεινε εκτός της κούρσας διαδοχής και όπως τόνισε στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, πριν προχωρήσει σε ανακοινώσεις, θα μιλήσει με τους συνεργάτες του, βουλευτές και μη, καθώς όπως είπε σέβεται εκείνους που τον πλαισίωσαν.

Αναφερόμενος  στην εκλογική μάχη, αφού ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν , σημείωσε ότι στη μάχη των ιδεών σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, την ονομασία της παράταξης και την ταυτότητα της, αλλά και για την στοχοθεσία του υπερδιπλασιασμού των δυνάμεων της, κέρδισε αλλά έχασε στην κάλπη.

Το μήνυμα της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης,  είναι η ανανέωση για τον κ. Λοβέρδο, που σχολίασε και τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής στις εκλογές, λέγοντας ότι αποτελούν πολιτικό θέμα, καθώς αποδεικνύει ότι η παράταξη είναι παρούσα. Τόνισε  μάλιστα ότι είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Στο ερώτημα αν ο Ν.Ανδρουλάκης  θα πρέπει να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής, ο κ. Λοβέρδος, αντέταξε ότι σε αυτό θα πρέπει να απαντήσει ό ίδιος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος