Κ. Μητσοτάκης: Θα πάω Βερολίνο αν περάσουν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη. Στο πλαίσιο της έγινε αναφορά και σε θέματα αθλητισμού με τον πρωθυπουργό να εξηγεί σε ποια περίπτωση θα ξαναπάει στο γήπεδο.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων ότι «[…]Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και να πω ότι είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό να έχουμε μια ομάδα στον τελικό του Conference και δύο ομάδες στο Final Four και μακάρι και οι δύο ομάδες στο Final Four να μπορέσουν να πάνε και στον τελικό[…] επειδή τελειώνει το πρωτάθλημα αύριο,
ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ηρεμία και στο πρωτάθλημα και τελικά το αποτέλεσμα και το πρωτάθλημα να κριθεί στα γήπεδα και όλοι τελικά να χειροκροτήσουν τον πρωταθλητή και τον νικητή γιατί ο πρωταθλητής κρίνεται μέσα στα γήπεδα».

Ο πρωθυπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι δεν πηγαίνει πλέον στο γήπεδο όπως παλιά. «Μου έχει λείψει. Και πρέπει να σας πω ότι η μόνη περίπτωση να πάω στο γήπεδο είναι αν και οι δύο ελληνικές ομάδες καταφέρουν – δεν θα είναι εύκολο- αν καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό της Ευρωλίγκας. Εκεί θα βγάλω το αθλητικό μου καπέλο και θα πάω ως Έλληνας πρωθυπουργός που θα έχει τη μεγάλη χαρά να δει δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Σχετικό Άρθρο: Κ. Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: «Απόλυτη συμμόρφωση της Β. Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος – Δε θέλω να σηκώσει ξανά κεφάλι ο τοξικός λαϊκισμός»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος