Κ. Μητσοτάκης: Να δοθούν ευρωπαϊκά κονδύλια για τη Δυτική Αττική

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον οποίο ζήτησε να ενεργοποιηθούν απευθείας πόροι για την αντιμετώπιση των καταστροφών στη Δυτική Αττική, όπως έγινε και με τους σεισμούς στην Ιταλία. Στη Νέα Δημοκρατία επισημαίνουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε την σχετική πρωτοβουλία “βλέποντας πως η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση”.

Τη σύσταση επιτροπής της ΝΔ που θα αναζητήσει λύσεις και παρεμβάσεις μετά την τραγωδία στη δυτική Αττική ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας την οδύνη του προς τους συμπολίτες που δοκιμάζονται.

Μιλώντας στο προσυνέδριο του κόμματος στη Χίο για το μεταναστευτικό, ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε τα συγχαρητήριά του σε πυροσβεστική και αστυνομία.

«Δεν είναι ώρα να αποδώσουμε ευθύνες, εξ ορισμού την ευθύνη την έχουν η κυβέρνηση και η τοπική αυτοδιοίκηση που πρέπει να διαχειριστεί την κρίση», τόνισε επισημαίνοντας πως στη δυτική Αττική “υπήρχαν ζητήματα με μπαζώματα αλλά και έλλειψη αντιπλημμυρικού σχεδιασμού”.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετική είδηση:Τις πληγές της μετράει η Δυτική Αττική: 16 νεκροί, 6 αγνοούμενοι, 12 τραυματίες (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος