Πενταμελής επιστημονική επιτροπή από τη ΝΔ για την τραγωδία στη Δυτ. Αττική

Πενταμελής επιστημονική επιτροπή για να μελετήσει σε βάθος την πρωτοφανή τραγωδία στη Δυτική Αττική συγκροτήθηκε σήμερα με εντολή του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Στόχος της επιτροπής είναι να εντοπίσει και να αναδείξει τις αμέσως επόμενες μέρες τα ακριβή αίτια της τραγωδίας και – κυρίως – να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις και παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή για να αποτραπούν αντίστοιχες καταστροφές στο μέλλον.

Στην επιστημονική επιτροπή που συνεδρίασε το απόγευμα υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη συμμετέχουν ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. κ. Γιώργος Στασινός, το μέλος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ, κ. Διονύσης Γκούτης, ο καθηγητής του ΕΜΠ, ειδικός στον σχεδιασμό υδραυλικών έργων κ. Αναστάσιος Στάμου, ο μελετητής Αντιπλημμυρικών Έργων κ. Γιώργος Κάζος και ο Επίκουρος Καθηγητής του ΕΜΠ, Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε θέματα Περιβάλλοντος κ. Κων. Αραβώσης.

Στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές Περιφέρειας Αττικής κ. κ. Μάκης Βορίδης, Γεώργιος Βλάχος, Γεωργία Μαρίνου, Θανάσης Μπούρας, ο Τομεάρχης Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Κώστας Καραμανλής, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο Επικεφαλής Παράταξης «180 Μοίρες – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κ. Βασίλης Κορομάντζος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος