Ερώτηση ΝΔ για το ταξίδι Παππά στη Βενεζουέλα – Η απάντηση (video)

Ερώτηση, προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Νίκο Παππά, για το σκοπό του ταξιδιού του δεύτερου στην Βενεζουέλα και την Καραϊβική, θα καταθέσει η ΝΔ στη Βουλή.

Ο εκπρόσωπος  της ΝΔ τόνισε ότι Οι κύριοι Τσίπρας και Παππάς οφείλουν να έρθουν στη Βουλή και να δώσουν εξηγήσεις για το τι έκανε ο κ. Παππάς σε αυτή την αποστολή με το ιδιωτικό αεροσκάφος του κ. Χαλίλ, που διερευνάται από τις αμερικανικές Αρχές για βαριά αδικήματα.

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με το ταξίδι του υπουργού Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα, κατέθεσε και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επικαλούμενος δημοσίευμα, του «Ελεύθερου Τύπου» σύμφωνα με το οποίο το 2013 ο τότε διευθυντής του γραφείου τού προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς επισκέφθηκε τη Βενεζουέλα με ιδιωτικό αεροσκάφος του συγκεκριμένου επιχειρηματία . Ο κ. Βενιζέλος ρωτά αν αυτού του τύπου επαφές με κυβερνητικούς ή επιχειρηματικούς παράγοντες της Βενεζουέλας συνεχίστηκαν και μετά τον Ιανουάριο του 2015 από στελέχη της κυβέρνησης κι αν επηρέασαν και πως τις επιλογές της.

Δεν ήμουν καν Βουλευτής όταν έγινε το ταξίδι δήλωσε ο κ Παππάς στο ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο” και σχολίασε ότι αποτελεί  φαντασίωση ότι η Βενεζουέλα χρηματοδοτεί την ευρωπαϊκή Αριστερά. 

Σε άλλες δηλώσεις του στο Real FM ο κ. Παππάς τόνισε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια της Ν.Δ να δημιουργήσει εντυπώσεις.  Ο υπουργός παραδέχτηκε  ότι το ταξίδι  έγινε και ότι συμμετείχαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μια επίσκεψη που είχε στόχο να διερευνηθεί η δυνατότητα επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Βενεζουέλα, αλλά και να προμηθευτεί η Ελλάδα προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της χώρας!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, ΕΡΤ, Στο κόκκινο, 105,5 FM

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος