Ποιος ήταν ο 22χρονος Jack Fenton που σκοτώθηκε από το ελικόπτερο στα Σπάτα – Δύο σενάρια για το τραγικό δυστύχημα

Array

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο Jack Fenton σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, το απόγευμα της Δευτέρας 25/7.

Ο άτυχος 22χρονος κατέβηκε από το ελικόπτερο, μόλις αυτό έφτασε στα Σπάτα και κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος του όταν διαμελίστηκε από το έλικα του ελικοπτέρου Bell 407 στο οποίο επέβαινε μαζί με την παρέα του.

Ο 22χρονος είτε μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του και αφαιρέθηκε, όπως μετέδωσε για την ΕΡΤ ο Κώστας Παπαδόπουλος, είτε προσπάθησε να βγάλει μια selfie, όπως αναφέρει η Daily Mail η οποία επικαλείται τον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ποιος ήταν ο 22χρονος Βρετανός

Ποιος ήταν ο 22χρονος Jack Fenton που σκοτώθηκε από το ελικόπτερο στα Σπάτα – Δύο σενάρια για το τραγικό δυστύχημα
Πηγή φωτογραφία Daily Mail

Ο 22χρονος ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας της Βρετανίας, η οποία είχε νοικιάσει δύο ιδιωτικά ελικόπτερα προκειμένου να ταξιδέψει από τη Μύκονο, όπου έκαναν διακοπές, στην Αθήνα. Από εκεί θα τους παραλάμβανε το ιδιωτικό τους τζετ για να τους μεταφέρει στην Βρετανία. Σύμφωνα με την «Sun» το κόστος του ταξιδιού με τα ελικόπτερα, από τη Μύκονο στα Σπάτα, ανήλθε περίπου στα 17.600 ευρώ.

Δίνοντας περαιτέρω στοιχεία στο ίδιο ρεπορτάζ, η Daily Mail κάνει λόγο για μία εύπορη οικογένεια, με τον 22χρονο φοιτητή στο Oxford Brookes, να έχει τελειώσει ιδιωτικό σχολείο στο Μέιντστοουν του Κεντ, όπου η φοίτηση κοστίζει 36.000 λίρες το έτος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του 22χρονου είναι υπεύθυνος μάρκετινγκ, πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων στο The Hop Farm, ένα πάρκο ψυχαγωγίας στο Κεντ της Βρετανίας.

Τρεις συλλήψεις

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για τον φριχτό θάνατο του 22χρονου Βρετανού τουρίστα, σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στα Σπάτα.

Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο πιλότος του ελικοπτέρου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας, ενώ οι άλλοι δύο είναι τεχνικοί εδάφους της εταιρείας από την οποία ο 22χρονος και οι φίλοι του είχαν μισθώσει το ελικόπτερο. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος