Νεκρός 47χρονος από πυροβολισμό στην Καλαμάτα – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών εκτιμά η ΕΛΑΣ (video)

Array

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η Αστυνομία ως το πιθανότερο σενάριο πίσω από την ένοπλη επίθεση, στο κέντρο της Καλαμάτας, με θύμα έναν 47χρονο άνδρα. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Μετά από έντονη λογομαχία, ο δράστης κατέβηκε από την θέση του συνοδηγού, και πυροβόλησε τον 47χρονο στο πόδι ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος από την μηχανή του, στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος.

Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας: «Δύο άτομα με ένα αυτοκίνητο. Ένας σταμάτησε, κατέβηκε, πυροβόλησε με σφαίρες και έφυγαν.  Έμεινε ο άνθρωπος εκεί αιμόφυρτος. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά. Στα πόδια ήταν. Πολύ αίμα».

Ο ένοπλος επιβιβάστηκε στο σκούρο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν. Στο κέντρο της Καλαμάτας επικράτησε πανικός. Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως: «Έναν άνθρωπο στο δρόμο, το ασθενοφόρο τον έπαιρνε εκείνη τη στιγμή και υπήρχε μια αναταραχή στον κόσμο. Είναι το κέντρο της Καλαμάτας, σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, είναι τραγικό».

Ο 47χρονος γνωστός με το ψευδώνυμο «Αμερικανός» μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στο τραύμα του.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε: «Είναι ένα θέμα που μας συγκλονίζει όλους και τέτοιες ώρες και γενικά στην Καλαμάτα, δεν έχουμε μάθει τέτοια πράγματα, δεν τα ζούμε».

Το θύμα είχε απασχολήσει τις τοπικές αρχές για υποθέσεις ηρωίνης και κοκαΐνης, και η Ασφάλεια Καλαμάτας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο πίσω από την δολοφονία να κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Δολοφονία 47χρονου στην Καλαμάτα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος