Κατέληξε στο χειρουργείο το θύμα ένοπλης επίθεσης στην Καλαμάτα

Έχασε την μάχη για την ζωή του θύμα της ένοπλης επίθεσης στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι γιατροί του νοσοκομείου Καλαμάτας δεν κατάφεραν να του σώσουν την ζωή, μετά τον τραυματισμό του από πυροβολισμό που δέχτηκε από δύο ενόπλους το πρωί της Παρασκευής (20/1).

Ο 47χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, από την οποία δεν κατάφερε να ανανήψει.

Το χρονικό

Πυρά από δύο αγνώστους δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής άνδρας 47 ετών στο κέντρο της Καλαμάτας  στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος. Ο 47χρονος κινείτο επί της οδού Ύδρας όταν δίπλα του σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο άνδρες. Μετά από σύντομο διάλογο που είχαν, ακούστηκαν 1-2 πυροβολισμοί. Ο 47χρονος πυροβολήθηκε στο πόδι και πιθανότατα υπέστη ρήξη της αρτηρίας με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Καλαμάτας έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή, όμως μετά από μερικές ώρες το θύμα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών, μιας και το θύμα ήταν γνωστό με το ψευδώνυμο “Αμερικάνος”.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με ΙΧ όχημα με Κρητικές πινακίδες, αναζητούνται.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος