Δολοφονία 47χρονου στην Καλαμάτα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες- Κοντά στους δράστες η Αστυνομία

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δυο ατόμων  που πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 47χρονο άνδρα στο κέντρο της Καλαμάτας, το πρωί της Παρασκευής (20/1). Σύμφωνα με πληροφοριες, το μεσημέρι εντοπίστηκε στην περιοχη Κιτριές του δήμου Δυτικής Μάνης, το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενω η αστυνομία με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει έχει συγκεκριμένους υπόπτους που αναζητά.

Ο 47χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, από την οποία δεν κατάφερε να ανανήψει. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η.Π.Α. για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πριν από λίγο η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τη δολοφονία στην Καλαμάτα.

“Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 47χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, σήμερα (20.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 47χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο δράστη, ο οποίος μετά το συμβάν επιβιβάστηκε σε όχημα και τράπηκε σε φυγή μαζί με συνεργό του. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.”

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Γαζούλης, η αστυνομία έχει καταλήξει στους υπόπτους. Έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές δεν έχουν γίνει όμως μέχρι στιγμής συλλήψεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος