Βίντεο – ντοκουμέντο με την 47χρονη πριν το έγκλημα στο Μοσχάτο – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ (video)

Array

Στη σύλληψη 47χρονης γυναίκας προχώρησε η Αστυνομία για τον θάνατο 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο. Η γυναίκα ομολόγησε τη δολοφονία του ενώ στις 16.00 οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.

Την ίδια ώρα, στο “φως” ήρθε ένα βίντεο – ντοκουμέντο πριν το έγκλημα. Σε αυτό φαίνεται η 47χρονη να σταματά σε ένα μαγαζί και να ρωτάει που μπορεί να βρει τον 50χρονο.

Σημειώνεται πως η γυναίκα «έσπασε» κατά την προανάκριση και ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημα. Τους είπε ότι μετά από καυγά που είχε με το θύμα για οικονομικές διαφορές, επιχείρησε με ένα κορδόνι να τον στραγγαλίσει χωρίς να τα καταφέρει.

Εκείνος πήγε στο δωμάτιό του όπου είχε ήδη προετοιμάσει την αυτοκτονία του (είχε δέσει σε βρόχο μια ζώνη στο μονόζυγο, και στη συνέχεια πήρε μια καρέκλα και ανέβηκε σε αυτή). Η 47χρονη τον προέτρεψε να αυτοκτονήσει και όταν εκείνος τοποθέτησε το κεφάλι του στον βρόχο εκείνη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Ως προς τις οικονομικές διαφορές, συγκεκριμένα γίνεται λόγος για δανεισμό χιλιάδων ευρώ από τη γυναίκα στο θύμα, προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις.

Τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ

Συνελήφθη 47χρονη ημεδαπή για την ανθρωποκτονία 50χρονου χθες στο Μοσχάτο

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 16-1-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, 47χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στην οικία του θύματος για οικονομικές διαφορές, η 47χρονη αποπειράθηκε αρχικά να στραγγαλίσει τον 50χρονο με τη χρήση κορδονιού.

Στη συνέχεια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρίσκονταν κάτω από αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο, τα οποία είχε τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο προ αφίξεως της κατηγορουμένης στην οικία του, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να αυτοκτονήσει.

Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο, η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος