«Μήνυμα εκφοβισμού» πίσω από τους πυροβολισμούς στα Γλυκά Νερά – Δύο οι δράστες (video)

Array

Πυροβολισμοί έπεσαν το πρωί έξω από πρατήριο καυσίμων στη λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά. Ο δράστης κατέβηκε από ΙΧ, πυροβόλησε στον αέρα και στην συνέχεια επιβιβάστηκε ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Η επιχείρηση ανήκει στην οικογένεια του 38χρονου ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο είχε δολοφονηθεί σε άλλο πρατήριο ιδιοκτησίας του, στον Γέρακα.

«Μήνυμα εκφοβισμού» εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές πως ήταν οι πυροβολισμοί, έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων, στη Λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά.

«Άκουσα τον πρώτο πυροβολισμό, σηκώθηκα όρθιος να δω τι γίνεται και είδα τον συνοδηγό να πυροβολεί εν κινήσει», δήλωσε ο φύλακας του βενζινάδικου.

Οι δράστες ήταν δυο και επέβαιναν σε ένα ΙΧ τύπου Smart. Εκείνη την ώρα στο πρατήριο βρισκόταν ο φύλακας.

Όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου, ο συνοδηγός του γκρι σμαρτ που κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας βγάζει το χέρι του έξω από το αυτοκίνητο και πυροβολεί στον αέρα τουλάχιστον 7 φορές.

Οι δράστες, χρησιμοποίησαν 9αρι πιστόλι ενώ εντοπίστηκαν δύο κάλυκες, οι οποίοι εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.

Το βενζινάδικο ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην οικογένεια του 38χρονου επιχειρηματία και πατέρα δύο παιδιών, που δολοφονήθηκε  τον περασμένο Ιούνιο, στο πρατήριο ιδιοκτησίας του στη λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα.

Οι δράστες, που παραμένουν ασύλληπτοι, είχαν πυροβολήσει περισσότερες από 35φορές, τη στιγμή που το θύμα έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Οι δραστες είχαν χρησιμοποιήσει  ένα λευκό βαν, το οποίο εντοπίστηκε καμένο, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το βενζινάδικο.

Ο πατέρας του 38χρονου, είχε καταγγείλει, για την δολοφονία του γιου του, κυκλώματα προστασίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΙΑ ΝΙΑΚΑΡΗ –ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΦΕΝΤΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος