Πυροβολισμοί στα Γλυκά Νερά: Βίντεο ντοκουμέντο με το ΙΧ των οπλοφόρων

Array

Οπτικό υλικό από το αυτοκίνητο των δραστών του επεισοδίου με τους πυροβολισμούς έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στη λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά, εξασφάλισε το ERTNews.gr. Στο βίντεο, που μελετούν οι Αρχές μαζί με άλλα από κλειστά κυκλώματα, φαίνεται το ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο μικρού κυβισμού να περνά τη λεωφόρο.

Στο εν λόγω όχημα επέβαιναν δύο άτομα, ένα εκ των οποίων πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα έξω από από βενζινάδικο, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί. Ο υπάλληλος του πρατηρίου ειδοποίησε τις Αρχές και άμεσα έφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν το χώρο αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Το βενζινάδικο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το θύμα πυροβολισμού σε πρατήριο στον Γέρακα τον περασμένο Ιούνιο. Τότε, ο 38χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων εκτελέστηκε με 15 σφαίρες όταν έφθασε στην επιχείρησή του και αφού βγήκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του.

Ο πατέρας του είχε καταγγείλει κυκλώματα προστασίας που σκότωσαν το γιο του επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους. Το 2014 το όνομα του 38χρονου περιλαμβανόταν σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί από το τμήμα δίωξης εκβιαστών για συμμορία εκβιαστών, ενώ το 2018 άγνωστοι είχαν πυροβολήσει πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του στο Γέρακα. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

Σύμφωνα με πηγές από την Ασφάλεια εξετάζεται αν τα δύο περαστικά (το σημερινό και αυτό του Ιουνίου) συνδέονται μεταξύ τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος