Δολοφονία βενζινοπώλη στον Γέρακα: Τον γάζωσαν με 15 σφαίρες – Είχε απασχολήσει τις Αρχές σε υπόθεση εκβιασμού (video) 

Με 15 σφαίρες εκτέλεσαν ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, επί της λεωφόρου Μαραθώνος στο Γέρακα. Ο 38χρονος έφτασε το πρωί στην επιχείρησή του και μόλις βγήκε από το -θωρακισμένο- αυτοκίνητό του, τον πλησίασε το βαν των δολοφόνων και τον γάζωσαν με καλάσνικοφ.

Ο πατέρας του καταγγέλλει κυκλώματα προστασίας που σκότωσαν το γιο του επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους. Το όχημα των δραστών βρέθηκε πυρπολημένο.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί. Μόλις το θύμα πάρκαρε στο πρατήριο και βγήκε από το πολυτελές όχημα του, τον πλησίασε ένα λευκό βαν. Δυο άτομα κατέβηκαν από την πλαϊνή πόρτα και τον γάζωσαν με Καλάσνικοφ, μπροστά σε υπαλλήλους και περαστικούς.

Πατέρας θύματος: Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρονών επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του. Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα» λέει ο πατέρας του.

Είχε απασχολήσει τις Αρχές σε υπόθεση εκβιασμού

Το 2014 το όνομα του 38χρονου περιλαμβανόταν σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί από το τμήμα δίωξης εκβιαστών για συμμορία εκβιαστών, ενώ το 2018 άγνωστοι είχαν πυροβολήσει πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του στο Γέρακα.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος