Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

Σειρά συναντήσεων θα έχει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σχετικά με την εκτίμηση των επιδημιολογικών δεδομένων, την πορεία των ελέγχων που διενεργούνται για την τήρηση των μέτρων καθώς και το επιχειρησιακό σχέδιο προστασίας από τον Covid-19 που έχουν αναπτύξει οι κατά τόπους αρμόδιοι φορείς ενόψει των εορτών. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός θα έχει τις εξής συναντήσεις:

Στις 16.30 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τους αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης, τους διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτριο Τσαλικάκη αντίστοιχα, καθώς και τον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, καθηγητή Νίκο Παπαϊωάννου.

Στις 18:00 θα συναντηθεί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, με συμμετοχή του αναπληρωτή Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγου Γεώργιου Δούβαλη, του συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Πυροσβεστικού Σώματος, υποστράτηγου, Σπυρίδωνα Βαρσάμη, καθώς και στελεχών του δήμου.

Στις 19.30 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στο δημαρχείο Πανοράματος με το προεδρείο της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη (δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη), τον αντιπρόεδρο Σίμο Δανιηλίδη (δήμαρχο Νεάπολης Συκεών) και τον γενικό γραμματέα, Βασίλειο Γάκη (δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης), με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.

Στις 21:00 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, ταξίαρχο Δημήτριο Κοντογιάννη και τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Θεσσαλονίκης, ταξίαρχο Νικόλαο Αθάνατο, με συμμετοχή όλων των διοικητών των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σταθμών και Κλιμακίων της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος