Νέες συμμετοχές στις εκδηλώσεις των τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις συμμετοχών στις εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Νέες συμμετοχές στις εκδηλώσεις των τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Π. ΦύσσαTo Σάββατο 16/9 θα γίνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 6μμ και ακολούθως διαδήλωση μέχρι τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων. Τη Δευτέρα 18/9 θα γίνει συγκέντρωση στο Κερατσίνι και συναυλία με ελεύθερη είσοδο.

Σε ανακοίνωσή του το ΕΚΑ τονίζει ότι: “Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οι δολοφόνοι του κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει την αγανάκτησή του για την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση της δικαστικής μάχης κατά της Χρυσής Αυγής, που έχει ξεκινήσει από το 2015, με τις ρατσιστικές επιθέσεις να συνεχίζονται.

Το ΕΚΑ συμμετέχει στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις και στις εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιούνται το Σάββατο 16 και τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, στην Αθήνα και το Κερατσίνι, απαιτώντας την άμεση απόδοση της δικαιοσύνης”.

Νέες συμμετοχές στις εκδηλώσεις των τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ομόφωνο ψήφισμά της, “στηρίζει και θα συμμετάσχει στην πρωτοβουλία αντιπολεμικών – αντιιμπεριαλιστικών και αντιφασιστικών οργανώσεων που ανακοίνωσαν την συνδιοργάνωση ενωτικού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα για τις 16/9/2017 και αντίστοιχα συμμετοχή στις αγωνιστικές εκδηλώσεις στο Κερατσίνι στις 18/9/2017 με αφορμή τα 4 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή».

Υπενθυμίζεται ότι η OΛΜΕ, ενέκρινε ψήφισμα καταδίκη της Χρυσής Αυγής και συμμετοχής στο 3ήμερο Πανελλαδικής δράσης στην τέταρτη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στις 16-17-18 Σεπτεμβρίου.

Νέες συμμετοχές στις εκδηλώσεις των τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας διοργανώνει τριήμερο Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Ταινιών στον κινηματογράφο Μάρθα Καραγιάννη, με ελεύθερη είσοδο. Οι προβολές των ταινιών ξεκινούν στις 21:00.

Σχετικές ειδήσεις:

ΓΣΕΕ & AΔΕΔΥ στις εκδηλώσεις για τον Π. Φύσσα – Συνάντηση των διοργανωτών με Ν. Τόσκα (video)

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

ΠΟΕΣΥ: Στηρίζουμε τις εκδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Aντιφασιστικό συλλαλητήριo στις 16 Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος