ΚΙΝΑΛ: Η λίστα με τα 600 εκλογικά κέντρα για το νέο όνομα του κόμματος – Ανδρουλάκης: Ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας

Τη λίστα με τα 600 εκλογικά κέντρα που θα ψηφίσουν τα μέλη του κόμματος για το νέο όνομα της παράταξης, τους συνέδρους και τις οργανώσεις, έδωσε στη δημοσιότητα το Κίνημα Αλλαγής.

Παράλληλα, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε κάλεσμα «για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης»

«Την Κυριακή 8 Μαΐου σας καλώ να κάνουμε ένα βήμα ακόμη για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης. Σας καλώ να οικοδομήσουμε μαζί ένα κόμμα ανοικτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό.

Επιλέγουμε το όνομά μας, ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Εκλέγουμε τους εκπροσώπους μας σε κάθε τοπική κοινωνία. Όλες οι γενιές μαζί, ενώνουμε τις αγωνίες μας και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες», επισημαίνει στη συνέχεια.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και αυτό που κάποιοι θεωρούσαν πριν από λίγους μήνες ένα άπιαστο όνειρο, να γίνει σύντομα πραγματικότητα», καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Ανδρουλάκης.

Η λίστα με τα εκλογικά κέντρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος