Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Π. Σκουρλέτης για την «επόμενη ημέρα στο τρίτο κόμμα» (video)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για το Κίνημα Αλλαγής θα προτιμούσε να προσδιοριστεί στρατηγικά στη βάση και της ιστορικότητας του ωστε να αποτελέσει αξιόπιστο εταίρο με τον οποίο θα μπορούσαμε να συγκρυβερνήσουμε, εάν βρίσκαμε κοινό τόπο», δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή «Επτά». Ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, ο κ. Σκουρλέτης αλλά και ο πολιτικός αναλυτής Λευτέρης Κουσουλής, απάντησαν και σε ερωτήσεις που στάλθηκαν στο ertnews.gr, σχετικά με το πόσο οι εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής επηρεάζουν το πολιτικό τοπίο και την επόμενη ημέρα.

Στοιχείο ανορθοδοξίας χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι στο ΚΙΝΑΛ «επιλέγουν, όπως η ΝΔ παλαιότερα, να εκλέξουν πρώτα τον πρόεδρο και ακολουθεί συνέδριο θέσεων. Συνήθως επιλέγεις αρχηγό ή πρόεδρο που προκύπτει από συσχετισμό θέσεων. Δεν το λέω μόνο για το Κίνημα Αλλαγής αλλά για τη λειτουργία των κομμάτων», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης, συμπληρώνοντας:

«Προβληματικό στη διαδικασία είναι ότι μπορεί κάποιος στο παρά πέντε να αυτοχρίζεται μέλος και με 3 ευρώ να πάει να καθορίσει τον επικεφαλής κόμματος το οποίο μπορεί και να μην το ψηφίζει».

Πηγή:ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος