Δ. Γαλεντέρης για τον 43χρονο στο Παπανικολάου: Περιμένω τα έγγραφα των Επειγόντων για να δω τι εξετάσεις έγιναν σε αυτόν τον άνθρωπο (video)

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης που ανέλαβε σύμβουλος της οικογένειας του 43χρονου που έχασε τη ζωή του σε καρέκλα, στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», ενώ οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο μίλησε στην ΕΡΤ για την τραγική αυτή υπόθεση.

«Ενώ ο ασθενής απευθύνθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ όπου και εξετάστηκε εξαιτίας οξύτατου πόνου στο ένα πόδι του. Ενώ του δόθηκε εξιτήριο ο ίδιος ανέφερε ότι συνέχιζε η συμπτωματολογία του. Αρνήθηκε να φύγει από το χώρο των επειγόντων μήπως και επανεξεταστεί» ανέφερε ο κ. Γαλεντέρης για τον 43χρονο που βρέθηκε νεκρός την επόμενη ημέρα και στη συνέχεια διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να βρεθούν τα αίτια θανάτου του.

«Το ιστορικό όσο τρελό και αν φαίνεται, έτσι περιγράφονται τα γεγονότα. Αυτός ο άνθρωπος ήταν στην καρέκλα (των επειγόντων περιστατικών) όπου κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι ήταν νεκρός», τόνισε ο ιατροδικάστής που εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος.

Και όπως είπε, «περιμένω από το νοσοκομείο τα έγγραφα των Επειγόντων για να δω τι εξετάσεις έγιναν σε αυτόν τον άνθρωπο και τι δεν έγιναν».

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος