Θεσσαλονίκη: 43χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε καρέκλα στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”

Ο 43χρονος ήταν στο σπίτι του και επισκέφθηκε τα Επείγοντα του νοσοκομείου “Παπανικολάου” την 1η Απριλίου 2022, επειδή αισθάνθηκε έντονους πόνους στα πόδια. Οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι ο ασθενής δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και ούτε έχρηζε νοσηλείας και του έδωσαν εξιτήριο, όπως δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Δημήτρης Γαλεντέρης.

Απαντήσεις για τον θάνατο του 43χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή σε καρέκλα του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, ζητά συγκλονισμένη η οικογένεια του άτυχου άνδρα, έχοντας προσλάβει τον τεχνικό σύμβουλο ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση. Σύμφωνα με την καταγγελία των συγγενών του ο 43χρονος βρισκόταν καθισμένος σε μία καρέκλα και χρειάστηκε να περάσουν έντεκα ώρες για να αντιληφθούν ότι είναι νεκρός!

Η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 43χρονου έδειξε πως ο θάνατός του φαίνεται να προκλήθηκε από πνευμονική εμβολή, ύστερα από θρόμβωση, σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη.  Αναμένονται, ωστόσο, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών- ιστοπαθολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν «φως» στα ακριβή αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας, η σύνταξη του ολοκληρωμένου ιατρικού φακέλου αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στο επόμενο πεντάμηνο.

Από την πλευρά της διοίκησης του νοσοκομείου δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος