Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Σε 19 χρόνια η αποφυλάκιση του συζυγοκτόνου – Ολέθριο να συναντήσει την κόρη του

Ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών κατά συγχώνευση επιβλήθηκε ομόφωνα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς.

O δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε ότι οι ποινές είναι οι ανώτατες που προβλέπονται από τον νόμο, ενώ έκανε γνωστό ότι εάν μείνει η απόφαση και στο εφετείο θα αποφυλακιστεί σε 19 χρόνια. Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο κατηγορούμενος θα ασκήσει έφεση.

Διαβάστε επίσης Δίκη για δολοφονία Καρολάιν: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή ο συζυγοκτόνος – Τι λέει στην ΕΡΤ ο δικηγόρος του Αλ. Παπαϊωαννίδης

Όσον αφορά στην οικογένεια του θύματος, είπε ότι θεώρησε ότι είναι μια δίκαιη απόφαση, ενώ υπάρχει μια ψυχική ανακούφιση. “Μην ξεχνάτε ότι η μητέρα της Καρολάιν έγινε ξανά μητέρα στα 60 της και έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο μπροστά της με το θέμα της Λυδίας” σχολίασε ο κ. Χαρμάνης.

Έκανε δε γνωστό ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προτίθεται να συναντήσει την κόρη του όταν αποφυλακιστεί. “Πόσο ολέθρια θα είναι αυτή η συνάντηση για τη Λυδία μετά από χρόνια. Θα είναι βέβαια δική της απόφαση αν θα συναντήσει τον πατέρα που σκότωσε τη μητέρα της” σημείωσε ο δικηγόρος τονίζοντας ότι η μητέρα της Καρολάιν δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι αγκάλιαζε τον δολοφόνο του παιδιού της.

Τέλος, σχολίασε ότι όταν ο Αναγνωστόπουλος άκουσε την ποινή η αντίδρασή του ήταν η ίδια με εκείνου που άκουσε μια ποινή φυλάκισης 10 ημερών με αναστολή. “Ήταν παγερός όπως ήταν όταν σκότωνε τη γυναίκα του” κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος