Τράβις Σκοτ: Σοκάρουν οι περιγραφές για την αιματηρή συναυλία του

Ο Τζέισον Ριβέρα, πρωτοετής φοιτητής στη διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Τέξας είπε ότι ήξερε τι ήθελε όταν αγόρασε ένα εισιτήριο για να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Astroworld με τον ράπερ Τράβις Σκοτ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε με τέσσερις φίλους. Αυτή ήταν η πρώτη του συναυλία και ήταν ενθουσιασμένος παρόλο που ήξερε, όπως είπε, πόσο επιθετικοί μπορούν να γίνουν οι θαυμαστές του Σκοτ. «Αυτή είναι η βάση των θαυμαστών του, καταλαβαίνετε τι εννοώ;» είπε ο Ριβέρα. «Πήγα στη συναυλία σκεπτόμενος φίλε, θα μπορούσα να πεθάνω εδώ».

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη συναυλία. Οι αξιωματούχοι λένε ότι πολλοί υπέφεραν από συμπιεστική ασφυξία που σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν λόγω της πίεσης που δέχονταν κατά την παρουσία τους στο Φεστιβάλ Astroworld.

Τράβις Σκοτ: Σοκάρουν οι περιγραφές για την αιματηρή συναυλία του

Οκτώ άνθρωποι δηλώθηκαν νεκροί μετά τη λήξη του φεστιβάλ.  Ανώτερος υπάλληλος στην πανεπιστημιούπολη του Τέξας ήταν ο ένατος νεκρός. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε κρίσιμη κατάσταση αφού υπέστη πολλαπλές καρδιακές προσβολές.

«Πήγα στη συναυλία γνωρίζοντας τη νοοτροπία του», είπε ο Ριβέρα, αναφερόμενος στις προηγούμενες συναυλίες του Σκοτ ​​όπου είχε ενθαρρύνει τους θαυμαστές του να είναι άγριοι. Ο Σκοτ είχε και στο παρελθόν κατηγορηθεί ότι ενθαρρύνει τους θαυμαστές του να βγουν εκτός ορίων ή ακόμα και να βρουν τρόπο να περάσουν τις μπάρες ασφαλείας αν δεν καταφέρουν να βρουν ένα εισιτήριο.

Μόλις ξεκίνησε ένα χρονόμετρο που έδειχνε πότε επρόκειτο να εμφανιστεί ο Σκοτ, ο Ριβέρα παρατήρησε ότι οι άνθρωποι άρχισαν να γίνονται νευρικοί. Είπε ότι το πλήθος τρελάθηκε καθώς η νύχτα περνούσε και ο Σκοτ πήδηξε στη σκηνή. «Μόλις είδαν το χρονόμετρο, οι άνθρωποι από πίσω άρχισαν να σπρώχνουν πολύ», είπε. «Υπήρχε ένα σημείο όπου μπόρεσα να βγω λίγο γιατί δυσκολευόμουν να αναπνεύσω».

Κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, ο Ριβέρα τραβήχτηκε από το κιγκλίδωμα στο οποίο βρισκόταν και σπρώχτηκε προς το πίσω μέρος του πλήθους μακριά από την παρέα του. Καθώς προσπαθούσε να επιστρέψει μπροστά, πολλοί προσπαθούσαν να τον σπρώξουν και να τον γρονθοκοπήσουν. Ο Ριβέρα είπε ότι αν κάποιος έπεφτε μέσα πλήθος, τότε θα είχε τελειώσει εκείνη τη στιγμή. Οι άνθρωποι στο πλήθος ούρλιαζαν ο ένας στον άλλο για να σταματήσουν να σπρώχνουν, αλλά συνεχίστηκε η όλη κατάσταση.

Ο Ριβέρα είπε ότι δεν είδε φώτα έκτακτης ανάγκης από ασθενοφόρα. Ωστόσο, είπε ότι η συναυλία έληξε απότομα στη μία ώρα και 15 λεπτά. Ζήτησε από έναν φρουρό ασφαλείας να τον τραβήξει έξω από το πλήθος για να βεβαιωθεί ότι θα μπορούσε να βγει με ασφάλεια.

Μόλις ο Ριβέρα και οι φίλοι του επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους έμαθαν από το Twitter για τους τραυματισμούς και τους θανάτους που σημειώθηκαν. Έπαθαν σοκ όταν έμαθαν τι είχε συμβεί.

Πηγή: mesquite-news.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος