«Μπορείτε να εντοπίσετε τις γυναίκες στη COP29;» – Πώς σχολίασε το UN Women τη χαμηλή εκπροσώπησή τους στη Σύνοδο του Αζερμπαϊτζάν

Με μια σκωπτική ανάρτηση το UN Women, το παράρτημα των Ηνωμένων Εθνών που είναι αρμόδιο για την ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση των γυναικών σχολίασε την αναμνηστική φωτογραφία των 78 ηγετών που έδωσαν το παρών στη Σύνοδο για το κλίμα που διεξάγεται στο Αζερμπαϊτζάν.

«Μόνο 6 από τους 78 ηγέτες κυβερνήσεων ανέφεραν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στις γυναίκες. Από αυτούς, οι 4 ήταν γυναίκες. Χρειαζόμαστε ίση εκπροσώπηση των γυναικών στο τραπέζι των αποφάσεων για τη Δράση Για Το Κλίμα», ανέφερε σε σημερινή ανάρτηση ο Οργανισμός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος