Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν από εκρηκτικό μηχανισμό βόρεια της Ραμάλα

Τέσσερεις Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν κοντά στην είσοδο του χωριού Ναμπί Σάλεχ, βόρεια της Ραμάλα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, το βράδυ της Κυριακής, μετά από ρίψη εκρηκτικού μηχανισμού εναντίον τους από εν κινήσει αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πηγές του Sky News Arabia, ο τραυματισμός τριών από αυτούς χαρακτηρίστηκε ελαφρύς, ενώ δεν έγινε γνωστή η κατάσταση του τέταρτου στρατιώτη και η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι το περιστατικό συνέβη μετά από πυροβολισμούς ενόπλων Παλαιστίνιων,  εναντίον λεωφορείου που μετέφερε Ισραηλινούς στρατιώτες στη Δυτική Όχθη, την Κυριακή, τραυματίζοντας 5 στρατιώτες, ένας εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση, εκτός από τον άμαχο οδηγό λεωφορείου.

Οι τρείς επιτιθέμενοι επέβαιναν σε τετρακίνητο φορτηγό και προσπέρασαν το λεωφορείο ρίχνοντας ταυτόχρονα εκρηκτικά ενώ στη συνέχεια  έκλεισαν τον δρόμο πριν ανοίξουν πυρ με αυτόματα όπλα.

Τα πυρά ανταπέδωσαν οι στρατιώτες. Οι επιτιθέμενοι τράπηκαν σε φυγή απο το σημείο αλλά το όχημά τους πήρε φωτιά. Δύο απο αυτούς  συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν σε ισραηλινό νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα, ενώ ο τρίτος δράστης είναι  ακόμη ελεύθερος.

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος