Χρ. Μπουκώρος: Από αριστερές κυβερνήσεις λαμβάνονται τα σκληρότερα μέτρα

Αναμενόμενη αλλά όχι δικαιολογημένη και υποκινούμενη από ιδιοτελή, παραταξιακά συμφέροντα κρίνει την απόφαση του πρωθυπουργού για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και μάλιστα, χωρίς να κάνει καν, χρήση των διερευνητικών εντολών, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Μπουκώρος.
Μιλώντας στην εκπομπή «Με το βλέμμα στην πόλη» της ΕΡΤ Βόλου, ο κ. Μπουκώρος δήλωσε ότι η παράταξή του είναι απολύτως έτοιμη, σε όλα τα επίπεδα, για τη διενέργεια των εκλογών, αφού προηγουμένως όμως, εξαντλήσει τα περιθώρια σχηματισμού κυβέρνησης που του δίνει η διαδικασία των διερευνητικών εντολών. Στο σημείο αυτό δε, επέκρινε την στάση του κ. Τσίπρα να παραιτηθεί του δικαιώματός του αυτού, λέγοντας πως «οι διαδικασίες είναι η ψυχή του δημοκρατικού πολιτεύματος».
Ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ακόμη, πως η προκήρυξη των εκλογών είναι κίνηση τακτικής από τον κ. Τσίπρα, με σκοπό να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο κόμμα του. Παρατήρησε ωστόσο, πως τίποτε δεν μας διαβεβαιώνει ότι και μετά τις εκλογές δεν θα αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα, δεδομένου ότι πολλοί και από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τον στήριξαν και ψήφισαν το μνημόνιο, δήλωναν παράλληλα σε όλους τους τόνους ότι δεν συμφωνούν με την λογική του αλλά το έκαναν ως αναγκαίο κακό.
Εξάλλου, ο κ. Μπουκώρος έθεσε ως βάση προβληματισμού για τους πολίτες το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας έκανε όσα έκανε, παρότι η εντολή που είχε λάβει, ήταν να σκίσει τα μνημόνια. «Αν τώρα, πάρει νέα εντολή διακυβέρνησης, ως ένα είδος επιβράβευσης της πολιτικής του, σκεφθείτε την σκληρότητα των μέτρων που θα λάβει» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως τα πιο σκληρά μέτρα λαμβάνονται από αριστερές και κεντροαριστερές κυβερνήσεις, αφού οι δεξιές δεν τολμούν να τα εφαρμόσουν υπό τον φόβο των αντιδράσεων των συνδικάτων που βρίσκουν παραδοσιακά απέναντί τους.
Τέλος, ο κ. Μπουκώρος κάλεσε τους πολίτες, να προσέλθουν στις κάλπες με λογική και ψυχραιμία, ενώ δήλωσε σίγουρος για πρωτιά της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές, αφού μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων της που την είχαν εγκαταλείψει στις τελευταίες εκλογές, επιστρέφουν τώρα, στη βάση τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος