Ικανοποιητική είναι η πορεία εκτέλεσης έργων που υλοποιούνται στο Δήμο Σφακίων.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Ζερβό, στην υλοποίηση των έργων συνέβαλαν οι συναρμόδιες υπηρεσίες: Περιφέρεια Κρήτης, Αντιπεριφέρεια Χανίων, Δήμος Χανίων, Λιμενικό ταμείο Χανίων, Δ/νση Δασών Χανίων καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Σφακίων και Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Ο κατάλογος των έργων:
• «Ανάπλαση οικισμών Ίμπρου -Ασφένδου- Καλλικράτη- Αγίου Ιωάννη» με ποσό σύμβασης 396.042 € και προϋπολογισμό μελέτης 635.000 €, με τον ανάδοχο του έργου «Στόχος Τεχνική Ε.Π.Ε.»
• Υπογραφή Σύμβασης του έργου: «Εκσυγχρονισμός αρδευτικών δικτύων εντός αναδασμών Πατσιανού Σκαλώτής» με ποσό σύμβασης 283.991,76 € και προϋπολογισμό μελέτης 590.400 € με τον ανάδοχο του έργου κ. Πετράκη Ευάγγελο
Επίκειται τις επόμενες μέρες υπογραφή της σύμβασης:
• Προμήθεια αντλιών για την αναβάθμιση των αντλιοστασίων Ανώπολης. Η προμήθεια ανατέθηκε στον κ.Μανουσάκη Στυλιανό Ε.Δ.Ε. με προσφορά 66.320 € και προϋπολογισμό μελέτης 68.880.
Επίσης συνεχίζονται τα έργα:
• Η διαπλάτυνση της ράμπας των φέριμποτ στη Χώρα Σφακίων έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνετε όπως επίσης και η ανακατασκευή της ράμπας σκαφών στο Φραγκοκάστελλο, όπου θα ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες, σε συνεργασία με το λιμενικό ταμείο .
• Το έργο της ύδρευσης Βρασκά-Ίμπρου –Ασκύφου (με ποσό σύμβασης 564.000,01 € και προϋπολογισμό μελέτης 1.223.000€ ) εξελίσσετε ομαλά και θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.
• Μια σειρά άλλων παρεμβάσεων έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα για τα οποία θα αναφερθούμε κατά τη φάση υλοποίησης τους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος