ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε εστιατόριο, με αστέρι Michelin, στην Αθήνα – Δεν είχε εκδώσει 9 αποδείξεις, συνολικής αξίας 7.200 ευρώ

Ακόμα μία τρανταχτή περίπτωση φοροδιαφυγής σε πασίγνωστο εστιατόριο, στο κέντρο της Αθήνας, με αστέρι Michelin, αποκάλυψαν οι φορολογικοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Μετά από ανώνυμη καταγγελία στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, επισκέφθηκαν το Σάββατο την επιχείρηση και βρήκαν ότι δεν είχε εκδώσει 9 αποδείξεις, συνολικής αξίας 7.200 ευρώ !

Αμέσως προχώρησαν στην επιβολή του 48ωρου λουκέτου στην επιχείρηση, ενώ έχουν αρχίσει την έρευνα των βιβλίων της σε βάθος, ώστε να δουν αν η παραβατική αυτή συμπεριφορά ήταν ευκαιριακή ή είναι σε μόνιμη βάση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος