Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μαθητές γράφουν συνθήματα με τις τσάντες τους για τα θύματα

Ραγίζουν καρδιές οι μαθητές στα σχολεία της χώρας που, με τον δικό τους τρόπο, λένε αντίο στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ραγίζουν καρδιές οι μαθητές στα σχολεία της χώρας που, με τον δικό τους τρόπο, λένε αντίο στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων σχημάτισαν με τις τσάντες τους τη φράση “πάρε με όταν φτάσεις”, μια αναφορά στα παιδιά που πιθανόν επικοινώνησαν με τους γονείς τους πριν το φρικτό δυστύχημα και σίγουρα η πιο συνηθισμένη φράση που συνοδεύει τα ταξίδια των παιδιών.

Σε μια παρόμοια ενέργεια προχώρησαν και οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μενιδίου, τα οποία σχημάτισαν με τις σάκες τους τη λέξη “Τέμπη”.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μαθητές γράφουν συνθήματα με τις τσάντες τους για τα θύματα

Στη δική τους συμβολική διαμαρτυρία, για την τραγωδία στα Τέμπη, προχώρησαν οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Πύλου, Γράφοντας με τις τσάντες τους, στο προαύλιο χώρο του σχολείου, τα συνθήματα “Στείλε όταν φτάσεις” και “Όχι άλλα εγκλήματα”.

Μάλιστα, τα Γυμνάσια και Λύκεια του Πύργου και αρκετά της Ολυμπίας, μετά τις κινητοποιήσεις των μαθητών σήμερα το πρωί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, προχώρησαν σε κατάληψη.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μαθητές γράφουν συνθήματα με τις τσάντες τους για τα θύματα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος