Στ. Θεοδωράκης στην ΕΡΤ: Τι είπε ο Πούτιν στον Τσίπρα το 2015

Για το «κομβικό σημείο» μετά το δημοψήφισμα του 2015 και το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα στον Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Γιώργο Κουβαρά και την εκπομπή της ΕΡΤ1 “Στο κέντρο”.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την πολιτική και την επιστροφή του στη δημοσιογραφία, ο Σταύρος Θεοδωράκης περιέγραψε:

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα αλλά μπορεί να μιλήσει θετικά στην ‘Ανγκελα Μέρκελ και για την φράση αυτή ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς». Ερωτηθείς εάν τότε αισθανόταν «περισσότερο πολιτικός ή δημοσιογράφος», ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε υπερήφανος που ο ίδιος εισηγήθηκε να φύγουν οι πρακτικογράφοι τονίζοντας ότι «οι πολιτικοί αρχηγοί δεν μιλούσαν στο κομματικό τους κοινό, αλλά στην ιστορία».

‘Ηταν, όπως είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης «ένα κομβικό σημείο αφού έτσι χαθήκανε από τον αέρα τα δισεκατομμύρια που θα μας έσωζαν και τότε κατέρρευσε η φημολογία στο Αριστερό στρατόπεδο ότι υπήρχε λύση για την Ελλάδα με φθηνό χρήμα δανεικό χωρίς γυρισμό από κάποια χώρα του πλανήτη. Κάποιοι έλεγαν για τα εκατομμύρια που θα παίρναμε από την Κίνα».

Πηγή:ΕΡΤ – Εκπομπή «Στο κέντρο»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος