Απ. Λύτρας στην ΕΡΤ για την τραγωδία στα Τέμπη: Τα μέτρα για τους πληγέντες, το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση

«Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση. Θετικό είναι ότι το έκανε βέβαια. Το θέμα είναι να μη φτάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις για να σχολιάζουμε μέτρα», επισήμανε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο ERTNEWS, για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη ως προς τα πρώτα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα από την πλευρά της κυβέρνησης για τους πληγέντες από το τραγικό δυστύχημα.

Ερωτηθείς για αποζημιώσεις προς τις οικογένειες των πληγέντων από την σιδηροδρομική τραγωδία, επισήμανε, ανάμεσα σε άλλα: «Αυτές οι οικογένειες, έχουν -έτσι απλά- καταστραφεί (…) Ενοχλούμαι στην παρούσα φάση να μιλάω γι’ αυτό γιατί κανένας από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω έρθει σε επαφή δεν τους ενδιαφέρει η αποζημίωση.

Κανένας δεν με έχει ρωτήσει το παραμικρό που συσχετίζεται με αποζημιώσεις, τους είναι πραγματικά αδιάφορο. Παρόλα αυτά, θα είναι υπεύθυνοι για τις αποζημιώσεις, εναγόμενοι δηλαδή, και η Hellenic Train και ο ΟΣΕ και ενδεχομένως και το Ελληνικό Δημόσιο».

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος