Ο ΠΑΟΚ “ξεκλείδωσε” στο τέλος την άμυνα του Πανθρακικού

Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ λύγισε στο τέλος την αντίσταση του Πανθρακικού και πήρε τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ζάιρο ήταν ο πιο ζωηρός και δημιουργικός παίκτης του ΠΑΟΚ στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά στις φάσεις που πρωταγωνίστησε οι αμυντικοί του Πανθρακικού τον ανέκοπταν. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο κινητικός από τον αντίπαλο του, τον οποίο είχε κλείσει για αρκετά λεπτά στα καρέ του, ωστόσο τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την έχασε ο Πανθρακικός.

Στο 43’ ο Μπαϊκαρά βρήκε με παράλληλη σέντρα τον Ροτζέριο κι εκείνος με σουτ έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς ο Γλύκος, με ενστικτώδη επέμβαση κράτησε όρθιο τον «Δικέφαλο». Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε σύντομες αλλαγές και η είσοδος των Μακ και Ροντρίγκες βελτίωσε την επιθετικότητα της ομάδας που απέφερε και τα δυο γκολ της νίκης. Στο 72′ ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ. Από πλασαριστό σουτ του Μακ η μπάλα εξοστρακίστηκε στο δοκάρι, ο Πέλκας πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε στο 86΄ με τον Ρόμπερτ Μακ. Από σουτ του Γκολάσα, που απάκρουσε ο Πασχαλάκης, η μπάλα έφτασε στον Μακ που με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κλείσει το σκορ στο 2-0.

Κίτρινες: Παπαχρήστος, Ροτζέριο

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Γλύκος, Βίτορ, Μαλεζάς, Σάμπο (62΄ Ροντρίγκες), Χαρίσης, Κοροβέσης (62΄ Μακ), Γκολάσα, Aθανασιάδης, Ζάιρο (79΄ Σαββίδης), Πέλκας.

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Πασχαλάκης, Χρήστος (46΄ Μαρκόπουλος), Πουτουρίδης, Μπουγαΐδης, Παπαγεωργίου, ηλιάδης, Σέττι, Παπαχρήστος, Ροτζέριο (69΄ Ψάλτης), Μπαϊαρά, Νικόλτσης (78΄ Μουδούρογλου).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος