Με ήρωα τον Ντεπάι, πρώτο φετινό «διπλό» για την Μπαρτσελόνα

Με τον Μέμφις Ντεπάι να «χτυπάει» στο 88′ και τον Κουτίνιο στο 94′ με πέναλτι, η Μπαρτσελόνα απέδρασε από το «Ελ Μαδριγάλ» με 3-1 και πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Με τον Τσάβι στον πάγκο, η Μπαρτσελόνα φαίνεται να ξαναγυρίζει στην κανονικότητα…

Οι Καταλανοί πέρασαν νικηφόρα με 3-1 από την πολύ δύσκολη έδρα της Βιγιαρεάλ, το «Μαδριγάλ», κάνοντας όνειρα για το μέλλον, αφού οι δύο συνεχείς νίκες (είχε προηγηθεί το 1-0 με την Εσπανιόλ) έφεραν έξι γρήγορους βαθμούς, που είναι προϋπόθεση πρώτα απ΄ όλα για την ανάταση μιας ψυχολογίας που ήταν στα… τάρταρα επί ημερών Κούμαν.

Οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν στους 23 βαθμούς (έχουν και παιχνίδι λιγότερο), αλλά σημασία έχει ο τρόπος που έφτασαν στην αποψινή νίκη, σε ένα παιχνίδι που τα πάντα έγιναν στο β΄ ημίχρονο. Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με τον Ντε Γιονγκ στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού, για να δεχθεί την ισοφάριση από τον Τσουκβέζε στο 76΄.

Και όμως, κατά τρόπο ασυνήθιστο για τα μέχρι πρότινος δεδομένα τους οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και απάντησαν με άλλα δύο γκολ, του Ντεπάι στο 88΄ και του Κουτίνιο με πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, φτάνοντας σε μια νίκη που έδειξε πάνω απ΄ όλα χαρακτήρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος