Εγκρίθηκε η σύμβαση του Δήμου Αθηναίων για το γήπεδο στον Βοτανικό

Οι τυπικές -αλλά πολύ σημαντικές κι απαραίτητες- εγκρίσεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης του έργου κατασκευής του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού, προχωρούν με σταθερό ρυθμό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (27/4) η δημοτική αρχή της Αθήνας πήρε και τυπικά την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη σύμβαση του Δήμου με την κοινοπραξία των τριών εταιριών (ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος), που έχει λάβει το «χρίσμα» του «προσωρινού αναδόχου», μέσω του διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο.

Πλέον μέτα κι απ’ αυτή την έγκριση, η σύμβαση θα «επιστρέψει» στο Δήμο Αθηναίων που θα την καθαρογράψει, ούτως ώστε μέσα στον Μάιο να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ξεκινήσουν και τυπικά τα έργα κατασκευής του νέου ποδοσφαιρικού «σπιτιού» του Παναθηναϊκού εντός του Ιουνίου. Βάσει της σύμβασης που θα υπογραφεί, το νέο γήπεδο θα πρέπει να είναι έτοιμο προς παράδοση εντός 36 μηνών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος