Άφαντος ο Ρονάλντο για 3η ημέρα από το Μάντσεστερ – Τον θέλουν Τσέλσι, Ρόμα, Νάπολι, θολώνει τα νερά η Μπάγερν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν εμφανίστηκε στην προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, αφήνοντας τον σύλλογο στο σκοτάδι για το αν θα ταξιδέψει με την ομάδα στην περιοδεία τους στην Ασία και την Αυστραλία.

Ο Ρονάλντο ανέφερε οικογενειακούς λόγους για την απουσία του τη Δευτέρα και την Τρίτη, αφού είπε στον σύλλογο το Σάββατο ότι επιθυμεί να φύγει αυτό το καλοκαίρι και αρνήθηκε ξανά να προπονηθεί την Τετάρτη.

Ο Έρικ Tεν Χαγκ ετοιμάζει την ομάδα του για την προετοιμασία της περιοδείας τους την Παρασκευή, με τον πρώτο αγώνα να διεξαχθεί στην Μπανγκόκ εναντίον της Λίβερπουλ στις 12 Ιουλίου, αλλά οι αρχηγοί δεν γνωρίζουν ακόμη αν ο Ρονάλντο θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με την ομάδα του.

Η Τσέλσι, η Μπάγερν Μονάχου, η Ρόμα και η Νάπολι βρίσκονται σε ετοιμότητα και προσβλέπουν στο «ΝΑΙ» του άστατου σούπερ σταρ, με τον νέο ιδιοκτήτη του πρώτου, Τοντ Μπόλι, να έχει ήδη συναντηθεί με τον ατζέντη Ζόρχε Μέντες για να συζητήσουν μια πιθανή μεταγραφή.

Ο Μέντες έχει επίσης συνομιλήσει με συλλόγους όπως η Μπάγερν και ομάδες από την Ιταλία, όπως η Νάπολι, αλλά και η Ρόμα τις τελευταίες εβδομάδες για να βολιδοσκοπήσει εάν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον πελάτη του, αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν συμφωνία.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ωστόσο ο σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ένας από τους λόγους ίσως που δεν θέλει να συνεχίσει στο «Ολντ Τράφορντ».
Ως εκ τούτου η Ρόμα έχει λιγότερες πιθανότητες να είναι η ομάδα που θα τον αποκτήσει, παρά τις συνομιλίες που έχει μαζί του, καθώς είναι ένας από τους όρους με την ομάδα που θα υπογράψει.

Όπως εξήγησε περαιτέρω η Sportsmail, ο 37χρονος εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ, αλλά σε αυτή τη φάση της καριέρας του, θέλει να παίξει στο Champions League και δεν βλέπει αυτό να συμβαίνει στο Old Trafford.

Η Γιουνάιτεντ δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Ρονάλντο ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμη προσφορά. Υπογράμμισαν ότι ο επιθετικός παραμένει δεμένος με συμβόλαιο και ελπίζουν να το σεβαστεί.

Ο Τεν Χαγκ έχει μιλήσει με όλους τους παίκτες της Γιουνάιτεντ καθώς τους καλωσορίζει πίσω στην προπόνηση και θέλει να καθίσει με τον Ρονάλντο για να καταλάβει την λόγους της απογοήτευσής του.

“ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ” Η ΜΠΑΓΕΡΝ; ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΡ ΚΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η Μπάγερν Μονάχου απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο διευθύνων σύμβουλος, Όλιβερ Καν, δήλωσε ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ταιριάζει με τη «φιλοσοφία» της πρωταθλήτριας Γερμανίας.
Ο Ρονάλντο ενημέρωσε τη Γιουνάιτεντ ότι επιθυμεί να φύγει, με τον 37χρονο να πιστεύεται ότι θέλει να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο Γιουρόπα Λιγκ και η επίσημη θέση του συλλόγου είναι ότι ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει ένα χρόνο με συμβόλαιο περίπου 490.000 λιρών την εβδομάδα, δεν πωλείται. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να δεχθεί προσφορές αλλά η Μπάγερν δεν θα είναι μια από τους μνηστήρες.
«Όσο και αν εκτιμώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως έναν από τους καλύτερους [ποδοσφαιριστές], θα είναι μια μεταγραφή που δεν θα ταίριαζε στη φιλοσοφία μας», είπε ο Καν στο Kicker.

Πηγές: Dailymail, The Guardian
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος