Λάρισα: Διερευνάται η αιτία θανάτου 42χρονης που νόσησε με κορονοϊό και πέθανε στο σπίτι της

Η ιατροδικαστική εξέταση, που ακόμη δεν έχει διενεργηθεί, θα δώσει απαντήσεις στα αίτια θανάτου της 42χρονης Λαρισαίας, η οποία πρόσφατα νόσησε από κορονοϊό και άφησε την τελευταία της πνοή χθες, Κυριακή, το απόγευμα στο σπίτι της, στο κέντρο της πόλης.

Η 42χρονη, που είχε οικογένεια, κόλλησε κορονοϊό και ανάρρωνε στο σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιβάλλον της ανέφερε ότι η ίδια και ο σύζυγος της είχαν αρνητικοποιηθεί.

Χθες, το απόγευμα στις 20.15, κλήθηκε το ΕΚΑΒ με αναφορά για εφίδρωση και απουσία επαφής με το περιβάλλον. Η μονάδα που έφτασε στο σπίτι τη βρήκε νεκρή και τελικά η σωρός της γυναίκας παρελήφθη από ασθενοφόρο.

Η ιατροδικαστική εξέταση, νεκροψία και νεκροτομή, θα γίνει αύριο στη Λάρισα εφόσον το τεστ δείξει ότι η γυναίκα ήταν όντως αρνητική.
Σε διαφορετική περίπτωση, αν το τεστ βγει θετικό στον κορονοϊό, η νεκροτομή θα διενεργηθεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας δεν πληρεί τα κριτήρια που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η 42χρονη είχε εμβολιαστεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος