Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φέρνει την «ΠΟΠ μαγειρική» στην ΕΡΤ2, με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.
Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.
Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, στις 13:15
Κρόκος Κοζάνης – Καλαθάκι Λήμνου- Κουμ κουάτ Κέρκυρας
Ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει λαχταριστές συνταγές με κρόκο Κοζάνης, καλαθάκι Λήμνου και κουμ κουάτ Κέρκυρας.
Μαζί του, ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέτρος Ταραντίλης, και ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος, οι οποίοι μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.
Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στις 13:15
Φέτα-Φάβα Φενεού-Σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης
Ο Νικόλας Σακελλαρίου μάς ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει ΠΟΠ συνταγές με φέτα, φάβα Φενεού και σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης.
Στην παρέα, με χρήσιμες συμβουλές, η εκπρόσωπος Τυροκομείου Σοφία Αποστολάκη και η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ελένη Τσαχάκη.
ΠΟΠ μαγειρική
H ελληνική φύση στα καλύτερα της, κάθε Σάββατο και Κυριακή στην ΕΡΤ2
Καλή μας όρεξη!
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος