Ένας 78χρονος άντρας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος μετά από την παράσυρση του από διερχόμενο όχημα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός, που εγκατέλειψε τον τραυματισμένο άντρα, μίλησε στη Λία Χρiστάρα.
Ήταν γύρω στις 11.50 όταν το όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας παρέσυρε κάτω από άγνωστες μέχρις στιγμής συνθήκες έναν ηλικιωμένο. Πρόκειται για έναν 78χρονο άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.
Το ατύχημα συνέβη σε κεντρικό δρόμο της Πολίχνης επί της οδού Αγνώστου Στρατιώτου με τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητα και να εγκαταλείπει τον ηλικιωμένο. Η ΕΡΤ3 εντόπισε τον οδηγό ο οποίος ισχυρίστηκε ότι εκείνη την ώρα έβρεχε πολύ δυνατά και δεν είχε ορατότητα.
Έβγαινα από το στενό και έβρεχε δεν είχε ορατότητα. Ξαφνικά άκουσα ένα μπαμ και κατάλαβα ότι κάποιον χτύπησα. Έπεσε πάνω μου. Πανικοβλήθηκα. Είπα σε κάτι παιδιά να πάρουν τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ. Περίμενα να δω ότι σίγουρα τον παρέλαβε το ασθενοφόρο. Άφησα το αυτοκίνητο μου και απομακρύνθηκα από το σημείο. Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα.
Το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο βρέθηκε σε παρακείμενο σημείο και η αστυνομία αναζητά τον οδηγό.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος