Θεσσαλονίκη: Στολίστηκε και κυκλοφορεί το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο

Σε ένα χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα έχει μετατρέψει λεωφορείο του ΟΑΣΘ, οδηγός της γραμμής 57 στη Θεσσαλονίκη. Στολίδια, λαμπιόνια και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, κοσμούν το εσωτερικό του οχήματος, το οποίο δημιουργεί στους επιβάτες μία… πιο εορταστική διάθεση.

«Η καθημερινότητα είναι πολύ σκληρή, φορτωμένη, άγχος από τον κόσμο και πετυχαίνουμε κάθε μέρα να κάνουμε τον κόσμο στο διάστημα που μένει εντός του λεωφορείου, να χαμογελά και να φεύγει χαρούμενος. Ο κόσμος μένει έκθαμβος, λέει τα καλύτερα», όπως λέει ο οδηγός του λεωφορείου, Εμμανουήλ Κατσικάς.

Ο στολισμός του λεωφορείου μαζί με τη χριστουγεννιάτικη μουσική υπόκρουση μετατρέπουν το σύντομο ταξίδι των επιβατών σε ένα «πολικό εξπρές». Η ιδέα του στολισμού του λεωφορείου έρχεται από το εξωτερικό, όπου διάφορα μέσα μεταφοράς φορούν τα γιορτινά τους.

Ρεπορτάζ; Λία Χριστάρα

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός που μετέτρεψε το αστικό λεωφορείο σε πολικό εξπρές

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος