Οι εκδρομείς πήραν τον δρόμο της επιστροφής και η κίνηση αυξάνεται όσο περνάει η ώρα, καθώς τόσο στα διόδια των Μαλγάρων, όσο και στην ανατολική είσοδο της Θεσσαλονίκης η ροή των οχημάτων μεγαλώνει.
Συγκεκριμένα από τις πέντε το απόγευμα η κίνηση έχει αυξηθεί στα διόδια Μαλγάρων, τόσο στο ρεύμα εισόδου, όσο και όσο ρεύμα εξόδου, αλλά για την είσοδο των οχημάτων προς τη Θεσσαλονίκη λειτουργούν οκτώ λωρίδες. Σε γενικές γραμμές η κίνηση είναι ομαλή, αλλά αυξάνεται ώρα με την ώρα.
Στην ανατολική είσοδο της Θεσσαλονίκης (από τη Χαλκιδική) και τα τρία ρεύματα παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση. Τα οχήματα κινούνται με σταθερές ταχύτητες, χωρίς μέχρι στιγμής προβλήματα. Σύμφωνα με τα τελευταία επικαιροποιημένα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 23 έως τις 29 Απριλίου, σε 120.790 τροχονομικούς ελέγχους βεβαιώθηκαν 29.014 παραβάσεις, με το 65% αυτών να αφορά υπέρβαση ταχύτητας, μη χρήση κράνους και παράνομη στάθμευση. Στη Θεσσαλονίκη από αυτές καταγράφηκαν οι 4,288.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος