Καλαμαριά : Τραυματίστηκε εργαζόμενη στην καθαριότητα

Στο νοσοκομείο κατέληξε μια εργαζόμενη στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Καλαμαριάς όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας της το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε λακκούβα στον δρόμο. Σύμφωνα με καταγγελίες, στο σημείο της καθίζησης γίνονταν έργα, αλλά δεν είχαν τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες.

Το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε λακκούβα στον δρόμο με αποτέλεσμα η σχάρα στο πίσω μέρος του πάνω στην οποία βρισκόταν να βρει στο οδόστρωμα και η ίδια να εκσφενδονιστεί. Τραυματίστηκε στο μηρό και στο στήθος και σύμφωνα με καταγγελίες στο σημείο της καθίζησης όπου γίνονταν έργα δεν είχε τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες.

Σοκαρισμένος ακόμη ο σύζυγος της εργαζόμενης στην αποκομιδή σκουπιδιών περιγράφει πως τραυματίστηκε η γυναίκα Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα όταν το απορριμματοφόρο έπεσε σε λακκούβα στο δρόμο.

Στο σημείο εκτελούνταν εργασίες και καθώς ήταν ακόμη νωρίς το πρωί ο οδηγός του οχήματος δεν είδε την καθίζηση στο έδαφος. Σύμφωνα με καταγγελίες μάλιστα δεν υπήρχε καν προειδοποιητική σήμανση για την εκτέλεση έργων. Η εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος