Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραφίνια, η Μπαρτσελόνα πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σεβίλλης και έκανε το 7Χ7 στη LaLiga, παραμένοντας μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε χατ τρικ και επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική του κατάσταση.
Η Σεβίλλη πήρε το προβάδισμα στο 19ο λεπτό, όμως η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ραφίνια ισοφάρισε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ολοκλήρωσε το χατ τρικ, αξιοποιώντας δύο ασίστ του Λαμίν Γιαμάλ.
Ο Βραζιλιάνος έφτασε πλέον τα 14 γκολ από την έναρξη της σεζόν, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ, αποτελώντας έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας των Καταλανών.
Η ομάδα του Χάνσι Φλικ διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης και έφτασε σε ακόμη μία νίκη, συνεχίζοντας χωρίς απώλειες μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος