Μία 49χρονη γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στη Ζάκυνθο για την κακοποίηση των δύο υιοθετημένων παιδιών της, ενός κοριτσιού 9 ετών και ενός αγοριού 12 ετών.
Ο πρόεδρος του ΔΣ του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ3 τόνισε ότι αυτά τα παιδιά το μόνο, που θυμούνται είναι η απόρριψη.
«Ήταν κοντά μας για δύο χρόνια τα παιδιά πριν υιοθετηθούν. Επιδιώκουμε πάντα τα παιδιά να πάνε σε οικογένειες. Από ‘κει και πέρα είναι ευθύνη της Περιφέρειας βάσει νόμου να ελέγχει τακτικά αν είναι κατάλληλη η οικογένεια και να έχει την εποπτεία της υιοθεσίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κ. Γιαννόπουλος.
«Θα πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στη γυναίκα, που τα προστάτευσε, τα αγκάλιασε και δε φοβήθηκε κάποια επιρροή», σχολίασε για τη γειτόνισσα, στην οποία κατέφυγαν τα δύο ανήλικα παιδιά.
«Με μεγάλη χαρά θα τα δεχτούμε στην αγκαλιά του Χαμόγελου αλλά πιστεύουμε ότι πολύ καλύτερα θα είναι μια οικογένεια, που γνωρίζουν τα παιδιά ήδη. Υπάρχουν κάποιοι, που ενδιαφέρονται πραγματικά», πρόσθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος