Δολοφονία 41χρονης: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το φονικό

Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο που δείχνει τη δολοφονημένη 41χρονη έγκυο γυναίκα και το σύντροφό της να κατευθύνονται στο σπίτι τους λίγο πριν συμβεί το τραγικό γεγονός.

Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, από το μοιραίο βράδυ, καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές της 41χρονης , Όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο η άτυχη γυναίκα έχει σχολάσει από τη δουλειά της και περπατά σε κεντρικό δρόμο της Καλαμαριάς, μαζί με τον 39χρονο σύντροφό της. Βρίσκονται λίγα μέτρα από το σπίτι, ενώ όπως φαίνεται ο 39χρονος της κρατά το χέρι. Από τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι, χάθηκαν τα ίχνη της.

Ο 39χρονος μέχρι στιγμής αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία της, ενώ για το αδίκημα αυτό κατηγορείται και ο 34χρονος φίλος του και αύριο, οι δυο τους θα οδηγηθούν στις ανακριτικές αρχές.

Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία εγκύου: Συνομιλίες, αποτυπώματα και βίντεο από κάμερα, φαίνεται ότι «προδίδουν» τους φερόμενους ως δράστες

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στους δυο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος